Terugkijken op 2022

Nog een paar dagen tot aan de kerstvakantie. Terugkijken op het jaar 2022 hoort er dan een beetje bij.

Nog een paar dagen werken in mijn praktijk en dan is het kerstvakantie. Terugkijken op het jaar 2022 hoort er dan een beetje bij.

In 2022 werd ik gecertificeerd ACT4kids therapeut, een hele mooie vorm van therapie waarmee ik veel kinderen hoop te kunnen helpen. Ook ben ik gestart met de opleiding systeem therapeutisch werker. Een geweldige opleiding waar ik veel uit haal.

Veel kinderen hebben we het afgelopen jaar gezien en het festival afgelopen zomer was toch wel een hoogtepunt. Bijna alle cliënten in de basisschool leeftijd hebben deelgenomen aan de verschillende workshops.
Zo deden Robert en Alie een Rots en Water workshop in het bos en waren er workshops waarbij honden en paarden werden ingezet.

Corona lieten wij achter ons maar de online overleggen bleven bestaan. Nu weten de mensen die mij kennen dat ik hier niet zo van houd maar ook ik zie in dat het soms best handig kan zijn. Samenwerken met andere professionals was ook het afgelopen jaar weer belangrijk.

Een nieuwe samenwerking ontstond met gezinspraktijk de Kast en praktijk voor kindercoaching eigen wijsheid. Nelleke is nog steeds wekelijks aan het werk in Appelscha en kan nu ook EMDR sessies geven, iets wat heel helpend kan zijn bij trauma.

Vooruit blikken doe ik in mijn volgende blog. Ik kan wel al verklappen dat ik veel leuke plannen heb voor het nieuwe jaar.

Tot snel😉

Amarins

Deel dit bericht

Andere leuke activiteiten

admin

Times flies when you’re having fun

Genoeg te vertellen maar te weinig tijd voor een blog. Het jaar begon heel goed met mijn toetreding tot maatschap de Kast. Door het toetreden in de maatschap kan ik gezinsbehandelingen nog beter vorm geven en mag ik samen werken met ervaren collega’s.

Lees verder »