Times flies when you’re having fun

En zo is het….

Genoeg te vertellen maar te weinig tijd voor een blog. Het jaar begon heel goed met mijn toetreding tot maatschap de Kast. Door het toetreden in de maatschap kan ik gezinsbehandelingen nog beter vorm geven en mag ik samen werken met ervaren collega’s. Mijn studie tot systeem therapeutisch werker heb ik afgerond, althans het theoretische deel. Nog een aantal sessies supervisie en dan ben ik helemaal klaar. In een gezinspraktijk kan ik systemisch aan de slag en is de zorg die ik bied niet alleen op het kind gericht maar op het hele systeem.

“Wat biedt de Kast?” De Kast valt onder specialistische jeugdhulp wat inhoud dat de zorg wordt vergoed met een verwijzing van een arts, gezinsvoogd of gebiedsteam. Het is een praktijk die zowel hulpvragen van ouders als kinderen op kan pakken. Gezinspraktijk de Kast heeft veel ervaring met complexe echtsscheidingen en we bieden hiervoor verschillende interventies aan als SCHIP, Ouderschap na scheiding en PSO.

“Blijf je wel werkzaam in je eigen praktijk?” Naast de Kast blijf ik ook gewoon werkzaam in mijn eigen praktijk Buiten gewoon kids. Ik heb een contract gekregen voor de komende twee jaar en behandelingen worden vergoed met een verwijzing van het gebiedsteam (Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland).

“Is er nog steeds een wachtlijst?” Helaas is er nog steeds een wachtlijst voor Buiten gewoon kids. Ik doe mijn best deze zo kort mogelijk te houden en waar mogelijk te verwijzen naar collega’s. Bij Gezinspraktijk de Kast is het in veel gevallen wel mogelijk vlot te starten omdat we de zorg hier kunnen verdelen.

Een aantal vragen die ik de afgelopen tijd hoorde heb ik voor jullie beantwoord. Mocht je meer willen weten vraag mij gerust. Mailen kan nu ook via amarins@gezinspraktijkdekast.nl.

Deel dit bericht

Andere leuke activiteiten