Wil jij ook twee te gekke dagen beleven en dingen leren over jezelf? Kom dan naar het vakantie camp!

Tijdens het 2 daagse camp ontdekken kinderen hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden en leren ze hoe deze in te zetten. Elk camp heeft een thema en de spellen en activiteiten sluiten aan op dit thema. Naast coachende spellen en creatieve werkvormen, worden er leuke workshops georganiseerd én wordt er (voor de kinderen die dat leuk vinden) paard gereden en met de dieren gespeeld en geknuffeld.

Sommige kinderen vinden het erg spannend om een nachtje niet thuis te slapen, maar spelenderwijs gaan we het avontuur aan en proberen we belemmeringen weg te halen. In een veilige setting gaat het bijna altijd goed. En mocht het toch te spannend zijn? Dan slaapt het kind lekker thuis en wordt het de volgende ochtend weer gebracht.

Voor wie?

Het programma is geschikt voor alle kinderen vanaf 6 jaar tot ongeveer 13 jaar. Ook kinderen met een stoornis binnen het autistisch spectrum en/of een lichte verstandelijke beperking zijn van harte welkom.

Waar en wanneer?

De camps worden gehouden op onze locaties in Appelscha en Wittelte. Bij droog weer slapen we in tenten. Bij regen wijken we uit naar een overnachtingslocatie in de buurt. We houden de vakantie camps in de mei-, zomer en herfstvakantie.

Kosten?

Het camp kan worden betaald vanuit het PGB. Afhankelijk van de indicatie, wordt het bedrag door de gemeente vast gesteld.

Waar we aan werken

Zelfvertrouwen

Je bent goed zoals je bent

Zelfstandigheid

Zelfstandig spelen en handelen, eigen verantwoording nemen

Concentratievermogen

Concentratievermogen en focussen

Evenwicht

Balans, zowel innerlijk als uiterlijk

Sociale Vaardigheden

Sociaal en invoelend vermogen

Samenwerken

Delen, spelen en leren in groepsverband

(Faal)angst

Angst om te presteren een andere obstakels

To Top