Coaching voor kinderen en hun ouders

Buitengewoonkids biedt oplossingsgerichte coaching voor kinderen en hun ouders, zowel individueel als in groepjes. Samen met het kind gaan we op zoek naar de eigen kwaliteiten en mogelijkheden en kijken we hoe ze deze het beste in kunnen zetten thuis, op school en met vriendjes en vriendinnetjes. Wij werken aan de sociaal emotionele vaardigheden, motoriek, een gezonde leefstijl en een positief zelfbeeld en maken graag gebruik van outdoor-activiteiten, dieren en de natuur.

 

Buitengewoonkids werkt samen met diverse gemeente, waaronder:
Assen, Aa en Hunze, Hoogeveen, Meppel,  Midden- Drenthe, Westerveld,
De Wolden, Oostellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland..
 
Voor de mogelijkheden of doorverwijzing binnen de gemeente waarin u woont, kunt u het best contact opnemen met uw gemeente.

 tanja

 

 

Ik ben Amarins Kok en samen met Tanja ben ik eigenaar van Buiten gewoon kids. In mijn werk als kindercoach en speltherapeut begeleid ik kinderen zowel individueel als in kleine groepjes. 

Mijn achtergrond in het onderwijs en mijn passie voor paarden komen samen in Buiten gewoon kids. Kinderen lopen soms tegen kleine of grotere problemen aan, samen met het kind ga ik op zoek naar een manier om met deze lastige situaties om te gaan. Vaak zet ik paarden in als co-coach. Zij kunnen het kind prachtige inzichten geven doordat zij het gedrag spiegelen. Ook kan de omgang met paarden het zelfvertrouwen vergroten. 

Samen met mijn man, dochters en dieren woon ik in een woonboerderij net buiten Appelscha. Ik heb mijn praktijk aan huis van waar uit regelmatig Buitentoppers en Camps worden georganiseerd. Individuele begeleiding kan zowel bij mij thuis als bij het kind thuis plaats vinden.

Begeleiden op een opbouwende en positieve manier

Met een achtergrond in het onderwijs, (kinder)coaching en het geven van diverse trainingen communicatie, sociaal emotioneel en fysiek (rots en water), komen onze passie en kwaliteiten samen in Buiten Gewoon Kids. De aandacht gaat uit naar de kwaliteiten en talenten van ieder kind. In de buitenprogramma’s stimuleren wij de kinderen om hun vaardigheden uit te breiden en de kinderen sterker te maken. Door de kleine groepjes hebben wij volop aandacht voor ieder kind en ieders persoonlijke doelen.

Ook benieuwd naar Buitengewoonkids? Kom eens langs bij een van de Buitentoppers! Kijk voor de data in de agenda op de homepage.

Ook benieuwd naar Buitengewoonkids?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!
To Top